Menu
0
VOOR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
NIET TEVREDEN, GELD TERUG
VEILIG ONLINE BETALEN
TOP KWALITEIT PRODUCTEN
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN DE €75

Privacy Policy

Privacy policy

Alphenix (hierna: “Alphenix”,”ons”, “onze”) hecht veel waarde aan de privacy rechten van online bezoekers en klanten. Daarom gaan wij zeer zorgvuldig om met de gegevens welke wij verzamelen. Deze verklaring is van toepassing voor alle bezoekers van onze website (www.alphenix.nl) en klanten die via deze website een aankoop hebben gedaan. Als onderdeel van je ervaring willen wij je ervan verzekeren dat we je privacy respecteren en beschermen. Daarom zorgen we ervoor dat alle persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt.
Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij je recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Alphenix is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

Identiteit

Alphenix, gevestigd aan de Steenhouwer 19B, 9502EV in Stadskanaal (KvK registratienummer: 71135561, BTW-nummer: NL002304665B83) verzamelt-, en is beheerder van alle persoonsgegevens die worden verstrekt via de website, en daarmee verantwoordelijk voor bescherming van deze gegevens conform toepasselijke recht- en regelgeving inzake bescherming persoonsgegevens. Alphenix verzamelt persoonlijke informatie bij o.a. het aanmaken van een account, het plaatsen van een bestelling en het aanmelden voor een nieuwsbrief. Deze informatie is vereist om orders goed te kunnen verwerken en versturen.

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Naam
  • Bezorg- en factuur adres
  • Rekeningnummer
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Koopgedrag
  • IP-adres
  • Surfgedrag

 

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

Wij gebruiken bovenstaande persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om de met u gesloten overeenkomst uit te voeren;
  • Om u te informeren over de door u geplaatste bestelling;
  • Om u een goede klantenservice te bieden;
  • Om de website en bijbehorende technologieën onderhouden en optimaliseren;
  • Marketingdoeleinden.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacystatement tenzij wij van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Hoe worden deze gegevens gebruikt?

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de site. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Voor alle gegevens geldt dat deze worden gebruikt om de met u gesloten overeenkomst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Alphenix of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Alphenix respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacystatement is van toepassing op alle diensten van Alphenix. U dient zich ervan bewust te zijn dat Alphenix niet verantwoordelijk is voor een privacystatement van andere sites en bronnen. Door akkoord te gaan met de privacystatement gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonsgegevens verwerken. 


Bewaringstermijn

In het algemeen bewaren wij je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doeleinde waarvoor we je gegevens hebben verzameld. Daarna zullen wij je gegevens verwijderen of anonimiseren, tenzij we bepaalde gegevens langer nodig hebben voor andere doeleinden. Wij anonimiseren gegevens als we ze bijvoorbeeld nog willen gebruiken voor statistische doeleinden.


Derden

Door akkoord te gaan met het de verwerking van persoonsgegevens ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gedeeld met derde partijen. Met deze derde partijen hebben wij afspraken gemaakt of een verwerkersovereenkomsten gesloten om te zorgen dat er zorgvuldig met persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij zullen geen gegevens delen met andere partijen dan opgenomen in dit artikel tenzij Alphenix hiertoe verplicht zijn door wet- en regelgeving. In enkele gevallen kan de informatie intern worden gedeeld. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Gegevens worden gedeeld met de volgende partijen:

  • Lightspeed
  • Accountant
  • Google Analytics
  • Facebook
  • Instagram
  • Paypal
  • Hosting services
  • Mollie
  • Post NL


Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. U krijgt geen notificatie wanneer de privacyverklaring wordt gewijzigd, het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.


Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

Wilt u een verzoek doen tot een van bovenstaande rechten dan kunt u een mail sturen naar [email protected]. Wij reageren zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 2 weken.


Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Alphenix of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. 

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.


Vragen en feedback

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

We controleren regelmatig of we aan deze privacystatement voldoen. Als u vragen heeft over de privacystatement, kunt u contact met ons opnemen:

Alphenix
Steenhouwer 19B 
9502EV Stadskanaal
[email protected] 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €74,00 en de verzending is gratis